PEUGEOT 605

 

 

Jogi nyilatkozat:

 1. Sem a Szolgáltató, sem az peugeot605.eu szerkesztősége a peugeot605.eu oldalon közzétett adatokért, képekért, szövegekért, sem más információhordozókért teljes felelősséget nem vállal, pusztán abban a mértékben, ahogy azt a Magyarországi Tartalomszolgáltatók Egyesületének Tartalomszolgáltatási Kódexe előírja. A peugeot605.eu megjelenő tartalmakat a felhasználók töltik fel és azokért ők vállalják a felelősséget, a szolgáltató nem. A peugeot605.eu alá csak olyan tartalmak tölthetőek fel, amik nem sértik harmadik személy szerzői jogait.

2. Ha a felhasználó nem ért egyet valamelyik konkrét tartalma egyik felhasználásával, kérhető, hogy a Szolgáltató távolítsa azt el az adott felületről. A szolgáltató ezt lehetőségei szerint megteszi, amennyiben ez technikailag lehetséges és az adott topik integritását nem fenyegeti. Ezt a Szolgáltatónak lehetősége van mérlegelni..

3. A peugeot605.eu-on közölt adatok megbízhatóságával, hitelességével, minőségével kapcsolatban semmilyen értelemben nem vonható felelősségre a peugeot605.eu elhelyezett információkból következő esetleges káresemények miatt.

4. Nem használhatod peugeot605.eu arra, hogy olyan információkat tégy közzé, amelyek sértik a Magyarországon hatályos törvényeket.

5. Nem használhatod peugeot605.eu reklámtevékenység folytatására, kivéve, ha erre írásos engedéllyel rendelkezel a peugeot605.eu-tól. 6. Nem tölthetsz fel semmilyen, a hatályos jogszabályokba ütköző tartalmat. Nem helyezhetsz el a peugeot605.eu-on az olvasó-,vagy a mi rendszerünk működését befolyásoló kódot.